- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 55 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 6.8.2013
- 450 g
- govedina
- 1 kašika
- ulje
- 1 glavica
- Crveni luk
- 2 kašičica
- curry u prahu
- 2 češanj
- Bijeli luk
- 1/7 kašičica
- chilli u prahu
- 1 komad
- zelena paprika
- 1 šolja
- goveđa supa
- 1 kašika
- umak od soje
- 200 g
- gljive
- 1 kašičica
- kukuruzni škrob

- Zagrijte ulje u tavi, dodajte meso i pecite dok ne dobije smeđu boju, s obje strane. Izvadite meso i ostavite sa strane.
- Kombinirajte curry, crveni luk, bijeli luk, chilli u prahu i zelenu papriku. Dodajte u tavu i dinstajte uz konstantno miješanje dok luk ne omekša.
- Vratite meso a zatim umiješajte supu, umak od soje i gljive.
- Poklopite i kuhajte 40 minuta ili dok meso ne omekša.
- Pomiješajte kukuruzni škrob sa 1/4 šolje vode pa dodajte u kuhanu govedinu.
- Skinite i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!