- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 25 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 10.8.2010
- 1 po potrebi
- mljeveno meso
- 1 komad
- Jaja
- 1 kriška
- hljeb
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1 glavica
- Bijeli luk
- 1 po potrebi
- peršun
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 1 po potrebi
- soda bikarbona
- 1 po potrebi
- brašno
- 1 po potrebi
- Prezla
- 1 po potrebi
- pomfrit

- Predhodno stavite krišku hljeba u vodu.
- U zdjeli pomiješajte meso, jaje, bijeli luk, crveni luk, peršun, sol, biber i malo sode bikarbone.
- Sve dobro izmiješajte pa dodajte iscijeđenu krišku hljeba. Ponovo sve izmiješajte.
- Oblikujte šniclu a zatim je umiješajte u brašno i prezlu.
- Pecite na srednjoj temperaturi i poslužite uz pomfrit.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!