Gljive punjene bijelim lukom

Vrijeme pripreme
4 minute
Vrijeme kuhanja
20 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Prilozi
Postavio
Postavljeno
1 glavica
Bijeli luk
16 komad
gljive klobuk
100 g
maslo
Gljive punjene bijelim lukom
  1. Zagrijte 1/2 masla u tavi i propržite gljive pazeći da ne puste vodu.
  2. Premjestite gljive u posudu za pečenje.
  3. U istu tavu stavite prestalo maslo i nasjeckani luk. Izmiješajte, pa s tom smjesom napunite gljive.
  4. Stavite gljive u pećnicu i pecite 12 minuta na tempetaruri od 200 stepeni.
  5. Izvadite i poslužite s domaćim hljebom.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*