Gljive sa lukom i mesom

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
15 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
1 po potrebi
Biber
1 po potrebi
Sol
1 kašičica
peršun
30 g
margarin
40 g
govedina
1 glavica
Crveni luk
1 kg
šampinjoni
1 komad
domaći hljeb
Gljive sa lukom i mesom
  1. Govedinu propržite.
  2. Zagrijte margarin u tavi i dodajte luk.
  3. Pecite dok luk ne požuti a zatim dodajte gljive.
  4. Začinte sa soli, biberom i peršinom.
  5. Pecite još malo pa poslužite uz domaći hljeb.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*