Gljive sa lukom i mesom

Služi: 1 osobuKuhanje: 15 minutaPriprema: 5 minuta
Gljive sa lukom i mesom

Sastojci

Šampinjoni:
1 kilogram
Crveni luk:
1 glavica
Govedina:
40 grama
Margarin:
30 grama
Peršun:
1 kašičica
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Domaći hljeb:
1 komad

Instrukcije

  1. Govedinu propržite.

  2. Zagrijte margarin u tavi i dodajte luk.

  3. Pecite dok luk ne požuti a zatim dodajte gljive.

  4. Začinte sa soli, biberom i peršinom.

  5. Pecite još malo pa poslužite uz domaći hljeb.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.