- Vrijeme pripreme
- 2 minute
- Vrijeme kuhanja
- 10 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 25.8.2010
- 30 g
- maslo
- 15 ml
- Maslinovo ulje
- 450 g
- gljive
- 1 komad
- luk kozjak
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 1 po potrebi
- peršun

- Zagrijte maslo i ulje u tavi na visokoj temperaturi.
- Dodajte gljive i kuhajte uz konstantno miješanje dok gljive ne dobiju smeđu boju i dok ne apsorbuju tekućinu.
- Dodajte luk, sol i biber pa kuhajte još minutu
- Skinite sa vatre, po vlastitoj želji pospite peršunom pa poslužite.
Pitanje: meni nikad ne apsorbiraju već puste tekučinu, na kraju se kupaju u tom soku…. perem ih u vodi s brašnom.