Gljive u vrhnju

Vrijeme pripreme
3 minute
Vrijeme kuhanja
18 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Prilozi
Postavio
Postavljeno
500 g
gljive
5 kašika
Vrhnje
1 1/2 kašika
maslo
1 češanj
Bijeli luk
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
peršun
Gljive u vrhnju
  1. Rastopite maslo u tavi, dodajte gljive i pecite ih dok ne puste vodu.
  2. Dodajte bijeli luk i kuhajte 10 minuta a zatim umiješajte vrhnje i kuhajte još 4-5 minuta.
  3. Pospite s peršunom, skinite s toplote i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*