Gljive u umaku s curryem

Vrijeme pripreme
3 minute
Vrijeme kuhanja
20 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Predjela
Postavio
Postavljeno
250 g
gljive
1 glavica
Crveni luk
1/4 kašičica
curry u prahu
1 po potrebi
Sol
2 komad
paradajz
1 po potrebi
ulje
Gljive u umaku s curryem
  1. Zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i curry pa pirjajte dok luk ne omekša.
  2. Dodajte paradajz i kuhajte još 3 minute uz konstantno miješanje.
  3. Umiješajte gljive, poklopite i ostavite da pirja 10 minuta.
  4. Skinite s vatre i poslužite toplo.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*