Goveđa šnicla sa parmezanom

Sastojci
Instrukcije
U zdjeli pomiješajte prezlu, parmezan, začine i sol.
U drugoj posudu umutite jaja.
Umiješajte govedinu u jaja a zatim u smjesu s prezlom, s obje strane.
Zagrijte ulje u tavi.
Dodajte govedinu i pecite 3 minute sa svake strane.
Izvadite govedinu i ocijedite masnoću iz tave.
Dodajte vino i ostavite da prokuha.
Prespite s vinom i paradajz sosom govedinu a zatim po vrhu poredajte kriške mozzarelle
Stavite u rernu i pecite dok se sir ne rastopi.
Izvadite iz rerne i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.