Goveđa supa s paradajzom

Služi: 1 osobuKuhanje: 30 minutaPriprema: 5 minuta
Goveđa supa s paradajzom

Sastojci

Govedina:
1 kilogram
Luk:
2 glavice
Paradajz:
3 komada
Maslo:
1 kašika
Hljeb:
Po želji

Instrukcije

  1. Zagrijte maslo u loncu za kuhanje.

  2. Dodajte luk i meso. Kuhajte dok luk ne omekša.

  3. Dodajte vodu i nasjeckani paradajz.

  4. Začinite sa soli i biberom.

  5. Kuhajte dok meso ne omekša.

  6. Poslužite uz hljeb.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.