Goveđe pljeskavice s parmezanom

Sastojci
Instrukcije
Zagrijte ulje i 1 kašiku masla u tavi.
Dodajte luk i kuhajte dok luk ne dobije zlatnu boju a zatim umiješajte vrhnje, sol, biber i ocat.
Skinite sa vatre i ostavite umak da se ohladi 1-2 minute.
U drugoj zdjeli pomiješajte govedinu, parmezan i žumanca.
Nakon miješanja oblikujte 6 pljeskavica.
Zagrijte preostalo maslo u tavi. Pecite pljeskavice dok ne dobiju smeđu boju, s obje strane.
Prenesite na posudu za posluživanje, pospite s napravljenim umakom i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.