Goveđi odrezak s bijelim lukom
Sastojci
Instrukcije
1/2 kašike kukuruznog škroba pomiješati sa 2 kašike vode.
U zdjeli pomiješajte vino, kukuruzni škrob i sol.
Stavite odrezake u napravljenu marinadu i ostavite 20 minuta da marinira.Zagrijte ulje u tavi i pecite odrezke dok ne budu na pola pečeni. Izvadite i ostavite sa stranu.
Dodajte bijeli luk, kozjak i papriku u tavu u kojoj ste pekli meso.
Propžite povrće a zatim vratite odrezke. Umiješajte rižino vino, umak od soje, šećer i kukuruzni škrob pomiješan s vodom.
Pecite dok meso ne budu pečeno.
Skinite i poslužite uz pomfrit.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.