Goveđi odrezak s gljivama i krompirom

Služi: 1 osobuKuhanje: 35 minutaPriprema: 5 minuta
Goveđi odrezak s gljivama i krompirom

Sastojci

Goveđi odrezak:
1 komad
Gljive:
450 grama
Krompir:
6 komada
Maslo:
2 kašike
Voda:
1/2 šolje
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji

Instrukcije

  1. U posudi za pečenje pomiješajte maslo, vodu, sol i biber.

  2. Dodajte odrezak, gljive i krompir.

  3. Stavite u zagrijanu pećnicu i pecite 35 minuta na temperaturi od 350 stepeni.

  4. Izvadite, pustite da ohladi a zatim poslužite.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.