- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 23.11.2010
- 1 komad
- goveđi odrezak
- 2 glavica
- Crveni luk
- 2 kašika
- brašno
- 25 g
- maslo
- 1 kašičica
- ulje
- 1/2 kašičica
- paprika
- 180 g
- šampinjoni
- 225 g
- paradajz
- 200 ml
- Vrhnje

- Umiješajte meso u brašno.
- Zagrijte maslo i ulje u tavi a zatim dodajte meso i pržite 6-7 minuta ili dok meso ne dobije smeđu boju, s obje strane.
- Dodajte gljive, papriku, paradajz i sol i pirjajte još 10 minuta.
- Smanjite temperaturu, dodajte vrhnje i kuhajte još 3 minute.
- Skinite s toplote i poslužite vruće.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!