- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 25.8.2010
- 2 komad
- goveđi odrezak
- 1/4 šoljica
- vinski ocat
- 1/4 šoljica
- crno vino
- 3 kašika
- brašno
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 1 kašičica
- maslo

- Premažite odrezke sa soli i biberom s obje strane.
- Zagrijte ulje u tavi na visokoj temperaturi i dodajte odrezke.
- Pecite 15 minuta dok meso ne bude pečeno.
- U međuvremenu napravite umak u drugoj tavi. Pomiješajte brašno, šećer, vino i ocat.
- Kuhajte uz konstantno miješanje 10 minuta dok smjesa ne postane sirupasta.
- Prelijte umak preko odrezka i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!