Goveđi odrezak u umaku od gljiva
Služi: 1 osobuKuhanje: 120 minutaPriprema: 5 minuta

Sastojci
Goveđi odrezak:
1 komad
Ulje:
2 kašike
Konzervisana krem supa od gljiva:
1 pakovanje
Crveni luk:
1 glavica
Sol:
1 kašičica
Worcestershire umak:
1 kašičica
Instrukcije
Zagrijte ulje u dubljoj tavi na visokoj temperaturi.
Dodajte meso i pecite dok meso ne dobije smeđu boju s obje strane.
U zdjeli pomiješajte supu od gljiva, luk, sol i Worcestershire umak.
Smjesu sa supom prespite u tavu s mesom i poklopite.
Kuhajte 110 minuta ili dok meso ne omekša.
Skinite i poslužite uz zelenu salatu.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.