Goveđi odrezak u umaku od gljiva

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
120 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
1 komad
goveđi odrezak
2 kašika
ulje
1 pakovanje
konzervisana krem supa od gljiva
1 glavica
Crveni luk
1 kašičica
Sol
1 kašičica
Worcestershire umak
Goveđi odrezak u umaku od gljiva
  1. Zagrijte ulje u dubljoj tavi na visokoj temperaturi.
  2. Dodajte meso i pecite dok meso ne dobije smeđu boju s obje strane.
  3. U zdjeli pomiješajte supu od gljiva, luk, sol i Worcestershire umak.
  4. Smjesu sa supom prespite u tavu s mesom i poklopite.
  5. Kuhajte 110 minuta ili dok meso ne omekša.
  6. Skinite i poslužite uz zelenu salatu.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*