- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 120 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 2.10.2010
- 1 komad
- goveđi odrezak
- 2 kašika
- ulje
- 1 pakovanje
- konzervisana krem supa od gljiva
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1 kašičica
- Sol
- 1 kašičica
- Worcestershire umak

- Zagrijte ulje u dubljoj tavi na visokoj temperaturi.
- Dodajte meso i pecite dok meso ne dobije smeđu boju s obje strane.
- U zdjeli pomiješajte supu od gljiva, luk, sol i Worcestershire umak.
- Smjesu sa supom prespite u tavu s mesom i poklopite.
- Kuhajte 110 minuta ili dok meso ne omekša.
- Skinite i poslužite uz zelenu salatu.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!