- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 40 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 17.10.2013
- 220 g
- mljevena govedina
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1/2 komad
- zelena paprika
- 1 šolja
- celer
- 1 kašičica
- Sol
- 1/4 kašičica
- Biber
- 1 kašika
- Worcestershire umak
- 1/2 kašičica
- Bosiljak
- 2 šolja
- rezanci
- 200 g
- konzervisani paradajz
- 400 g
- konzervisani grah
- 1/2 šolja
- voda
- 1 komad
- goveđa kocka za supu

- U tavi propržite govedinu, oko 5 minuta.
- Dodajte luk, papriku i celer pa kuhajte još 5 minuta.
- Začinite sa soli i biberom.
- Umiješajte worcestershire umak, bosiljak, rezance, paradajz, grah, vodu i goveđu kocku.
- Dovedite do ključanja, a zatim smanjite temperaturu, poklopite i kuhajte još 20 minuta uz povremeno miješanje.
- Skinite i poslužite toplo.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!