- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 80 minute
- Složenost
- Komplikovano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 2.9.2010
- 450 g
- brokula
- 1 kg
- mljevena govedina
- 200 g
- gljive
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 300 ml
- konzervisana krem supa od celera
- 450 g
- Vrhnje
- 450 g
- sir

- Predhodno zagrijte pećnicu na 170 stepeni.
- Odstranite višak masnoće sa mesa.
- U tavi, na srednjoj temperaturi, kuhajte meso, gljive i luk dok meso ne dobije smeđu boju.
- Začinite sa soli i biberom.
- Dodajte supu od celera i kiselo vrhnje pa nastavite lagano kuhati.
- Prespite u posudu za pečenje, a zatim dodajte brokule.
- Pospite sa sirom i pecite 1 sat.
- Izvadite iz rerne i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!