- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 15.11.2010
- 1 komad
- kuhani goveđi odrezak
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1 po potrebi
- maslo
- 1 po potrebi
- ocat
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber

- Zagrijte maslo u tavi pa dodajte luk i pržite dok luk ne dobije zlatno smeđu boju.
- Umiješajte začine i dodajte ocat.
- Stavite narezanu govedinu u posudu za pečenje, prelijte s prženim lukom i octom pa stavite posudu u pećnicu.
- Pecite 15 minuta na umjerenoj temperaturi.
- Izvadite iz pećnice i poslužite toplo.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!