Govedina s lukom u octu
Služi: 1 osobuKuhanje: 20 minutaPriprema: 5 minuta
Sastojci
Kuhani goveđi odrezak:
1 komad
Crveni luk:
1 glavica
Maslo:
Po želji
Ocat:
Po želji
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Instrukcije
Zagrijte maslo u tavi pa dodajte luk i pržite dok luk ne dobije zlatno smeđu boju.
Umiješajte začine i dodajte ocat.
Stavite narezanu govedinu u posudu za pečenje, prelijte s prženim lukom i octom pa stavite posudu u pećnicu.
Pecite 15 minuta na umjerenoj temperaturi.
Izvadite iz pećnice i poslužite toplo.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.