Govedina s lukom u octu

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
20 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
1 komad
kuhani goveđi odrezak
1 glavica
Crveni luk
1 po potrebi
maslo
1 po potrebi
ocat
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
Biber
Govedina s lukom u octu
  1. Zagrijte maslo u tavi pa dodajte luk i pržite dok luk ne dobije zlatno smeđu boju.
  2. Umiješajte začine i dodajte ocat.
  3. Stavite narezanu govedinu u posudu za pečenje, prelijte s prženim lukom i octom pa stavite posudu u pećnicu.
  4. Pecite 15 minuta na umjerenoj temperaturi.
  5. Izvadite iz pećnice i poslužite toplo.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*