Govedina s lukom u octu

Služi: 1 osobuKuhanje: 20 minutaPriprema: 5 minuta
Govedina s lukom u octu

Sastojci

Kuhani goveđi odrezak:
1 komad
Crveni luk:
1 glavica
Maslo:
Po želji
Ocat:
Po želji
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji

Instrukcije

  1. Zagrijte maslo u tavi pa dodajte luk i pržite dok luk ne dobije zlatno smeđu boju.

  2. Umiješajte začine i dodajte ocat.

  3. Stavite narezanu govedinu u posudu za pečenje, prelijte s prženim lukom i octom pa stavite posudu u pećnicu.

  4. Pecite 15 minuta na umjerenoj temperaturi.

  5. Izvadite iz pećnice i poslužite toplo.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.