Govedina sa chilliem i bosiljkom
Sastojci
Instrukcije
Zagrijte ulje u tavi.
Dodajte meso, pecite i miješajte dok ne dobije smeđu boju.
Izvadite i pokrijte folijom da bi zadržalo toplotu.
Kombinirajte slatki chilli umak, soju i riblji umak u zdjeli.
Zagrijte preostalo ulje u tavi. Dodajte luk i paprike. Pecite i miješajte 2-3 minute dok ne omekšaju.
Dodajte chilli i kuhajte 1 minutu.
Vratite meso u tavu zajedno za umakom od slatkog chillia. Kuhajte 1-2 minute ili dok se umak dovoljno ne ugrije.
Skinite s toplote, pospite bosiljkom i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.