- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 15 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 8.6.2010
- 100 g
- zelena salata
- 3/4 šolja
- mozzarela
- 1/3 šoljica
- roštiljski sos od povrća
- 1/3 šolja
- biljno ulje
- 4 komad
- goveđe šnicle sa mrvicama

- Obložite tavu sa folijom za pečenje. Dodajte ulje dubine 1 cm.
- Zagrijte tavu na većoj temperaturi i kuhajte šnicle po 2 minute sa svake strane ili dok ne dobije zlatnu boju.
- Prenesite u već pripremljenu tavu.
- Zagrijte roštilj na srednjoj temperaturi, svaku šniclu pospite sa sosom, zajedno sa po 1 kriškom patlidžana. Pospite sirom.
- Pecite 2 minute ili dok se sir ne istopi dovoljno. Poslužite uz salatu.