- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 15 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 13.6.2013
- 1 šolja
- Vrhnje
- 1 kašika
- senf
- 4 kašika
- mlijeko
- 450 g
- govedina
- 1 kašika
- maslo
- 1/2 kašičica
- Sol
- 1/4 kašičica
- Biber
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1 komad
- paprika
- 6 šolja
- zelena salata

- U manjoj posudi dobro umutite vrhnje, senf i mlijeko pa ostavite na stranu.
- Zagrijte maslo u tavu i dodajte govedinu. Začinite sa soli i biberom pa pecite 5-6 minuta uz povremeno miješanje.
- Umiješajte luk i papariku pa nastavite peći dok povrće ne omekša, 2-3 minute.
- Skinite i poslužite sa zelenom salatom i dressingom od vrhnja koji ste napravili.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!