Govedina u umaku s gljivama

Sastojci
Instrukcije
- U jednu od kuhinjskih posuda staviti 400 ml vode, prokuhati i dodati 2 goveđe kocke. 
- U većoj tavi istopiti 50 gr maslaca. 
- Dodati meso i peći dok ne dobije smeđu boju, a zatim ga izvaditi iz tave. 
- U masnoći gdje se kuhalo meso propržiti luk, dodati isjeckanu papriku i gljive, pa sve pržiti 3-4 minute uz neprestano miješanje. 
- Zagrijati preostali maslac u posebnoj tavi, dodati brašno i goveđu supu. 
- Brašno i supu izmiješati, kuhati dok se smjesa blago ne zgusne, zatim dodati začine, smjesu s gljivama i govedinu, pa sve kuhati 45 minuta na umjerenoj temperaturi uz povremeno miješanje i dodavanje vode. 
- Jelo poslužiti s tjesteninom. 
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.