Govedina u umaku s paradajzom

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
120 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
900 g
goveđi odrezak
200 komad
umak od paradajza
1 1/2 šolja
voda
1/2 šoljica
sherry
1 pakovanje
Francuska supa od luka
Govedina u umaku s paradajzom
  1. Predhodno zagrijte pećnicu na 160 stepeni.
  2. U posudu za pečenje dodajte meso, umak od paradajza, sherry i supu od luka.
  3. Stavite u pećnicu i pecite 2 sata.
  4. Izvadite iz pećnice i poslužite uz kuhanu rižu.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*