Govedina u vrhnju

Služi: 1 osobuKuhanje: 10 minutaPriprema: 10 minuta
Govedina u vrhnju

Sastojci

Maslo:
1/4 šolje
Goveđi odrezak:
700 grama
Crveni luk:
1 glavica
Vrhnje:
450 mililitara
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji

Instrukcije

  1. Zagrijte maslo u većoj tavi.

  2. Dodajte govedinu i luk. Pecite dok meso ne dobije smeđu boju a luk ne omekša.

  3. Dodajte kiselo vrhnje i ugrijte (ne kuhati).

  4. Začinite i poslužite.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.