Govedina u vrhnju

Vrijeme pripreme
10 minute
Vrijeme kuhanja
10 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
1/4 šolja
maslo
700 g
goveđi odrezak
1 glavica
Crveni luk
450 ml
Vrhnje
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
Biber
Govedina u vrhnju
  1. Zagrijte maslo u većoj tavi.
  2. Dodajte govedinu i luk. Pecite dok meso ne dobije smeđu boju a luk ne omekša.
  3. Dodajte kiselo vrhnje i ugrijte (ne kuhati).
  4. Začinite i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*