- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 7.6.2010
- 2 kašičica
- biljno ulje
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1/2 komad
- Crvena paprika
- 2 kašika
- korma curry umak
- 1/3 šoljica
- biljna osnova
- 160 ml
- kokosovo mlijeko
- 400 g
- konzervisani grah
- 30 g
- Špinat
- 1 po potrebi
- kuhana riža

- Zagrijte ulje u loncu za kuhanje na većoj temperaturi.
- Dodajte luk i papriku. Kuhajte 3-4 minute ili dok ne omekšaju. Dodajte curry umak.
- Kuhajte, uz miješanje, 1 minutu ili dok ne osjetite aromu.
- Dodajte biljnu osnovo i kokosovo mlijeko. Dovedite do ključanja i dodajte grah.
- Smanjite temperaturu i kuhajte, uz miješanje, 3-4 minute.
- Dodajte špinat i kuhajte 1 minutu.
- Poslužite sa rižom.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!