- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 15 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 18.10.2010
- 25 g
- maslo
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1 češanj
- Bijeli luk
- 300 g
- Špinat
- 1 kašičica
- bijelo vino
- 200 g
- grašak
- 100 ml
- Pileća osnova

- Zagrijte maslo u dubokoj tavi.
- Dodajte crveni i bijeli luk u tavu pa kuhajte 2-3 minute dok luk ne omekša.
- Umiješajte špinat i kuhajte 2 minute uz povremeno miješanje a zatim dodajte vino i kuhajte još 1 minutu.
- Dodajte grašak i pileću osnovu, začinite i kuhajte 3-4 minute ili dok špinat ne omekša.
- Skinite s toplote i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!