Grčka pileća supa
Služi: 1 osobuKuhanje: 60 minutaPriprema: 10 minuta

Sastojci
Pileća supa: 
3 šolje
Voda: 
1 šolja
Piletina: 
450 grama
Špinat: 
600 grama
Crveni luk: 
1 glavica
Feta sir: 
220 grama
Maslo: 
2 kašike
Kuhani goveđi odrezak: 
250 grama
Instrukcije
- U lonac dodajte pileću supu, piletinu, špinat i luk. 
- Kuhajte dok meso i povrće ne budu kuhani a zatim dodajte maslo, sir i govedinu. 
- Dobro promiješajte i poslužite. 
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.