- Vrijeme pripreme
- 20 minute
- Vrijeme kuhanja
- 15 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Salate
- Postavio
- Postavljeno
- 20.3.2012
- 200 g
- tjestenina
- 100 g
- celer
- 80 g
- crne masline
- 100 g
- feta sir
- 100 g
- parmezan
- 1 komad
- paradajz
- 1/2 šolja
- majoneza
- 1/2 šolja
- italijanski dressing za salatu
- 2 kašičica
- origano
- 1/2 kašičica
- Biber

- Skuhati tjesteninu slijedeći uputstva na ambalaži, pa je ocijediti.
- U većoj zdjeli sjediniti tjesteninu, celer, masline, feta sir, parmezan i paradajz.
- U manjoj posudi napraviti umak: pomiješati majonezu, dressing, origano i biber.
- Umiješati napravljeni umak u zdjelu sa tjesteninom i ostalim sastojcima, pa poslužiti salatu.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!