- Vrijeme pripreme
- 15 minute
- Vrijeme kuhanja
- 10 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Postavio
- Postavljeno
- 30.4.2012
- 100 ml
- Maslinovo ulje
- 100 ml
- ocat
- 1 1/2 kašičica
- bijeli luk u prahu
- 1 1/2 kašičica
- Bosiljak
- 1 1/2 kašičica
- origano
- 3/4 kašičica
- Biber
- 3/4 kašičica
- Šećer
- 500 g
- makaroni
- 500 g
- gljive
- 15 komad
- cherry paradajz
- 2 komad
- paprika
- 80 g
- feta sir
- 2 glavica
- mladi luk
- 120 g
- crne masline
- 4 komad
- feferon

- U većoj posudi sjediniti maslinovo ulje, ocat, bijeli luk u prahu, bosiljak, origano, biber i šećer.
- Dodati skuhane makarone, gljive, paradajz, mladi luk, paprike, masline i feferone.
- Sve sastojke dobro izmiješati, poklopiti posudu i ostaviti da smjesa odstoji najmanje 2 sata.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!