- Vrijeme pripreme
- 15 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Salate
- Postavio
- Postavljeno
- 10.4.2012
- 2 glavica
- Crveni luk
- 400 g
- paradajz
- 180 g
- crne masline
- 120 g
- rotkvice
- 90 ml
- Maslinovo ulje
- 100 ml
- sok od limuna
- 1 kašičica
- origano
- 1 kašičica
- crni biber
- 1 kašičica
- Sol
- 4 češanj
- Bijeli luk

- Zelenu salatu i paradajz oprati i izrezati na više dijelova.
- Pomiješati salatu, paradajz, masline i rotkvice u velikoj zdjeli.
- Izmiješati maslinovo ulje, limunov sok, origano, biber, sol i bijeli luk.
- Ovu smjesu preliti preko mješavine povrća, pa servirati salatu.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!