Gurabije sa medom
Služi: 1 osobuKuhanje: 20 minutaPriprema: 10 minuta

Sastojci
Brašno:
250 grama
Med:
150 mililitara
Jaja:
1 komad
Brašno:
500 grama
Šećer:
1/2 kašike
Instrukcije
U zdjelu stavite maslo, med, jaje, brašno i šećer pa miješajte dok ne dobijete kompaktnu smjesu.
Oblikujte gurabije, pa u svakoj gurabiji napravite udubljene u sredini.
Poredajte gurabije u podmazanu posudu za pečenje i pecite u pećnici na umjerenoj temperaturi dok ne dobiju rumenu boju.
Izvadite iz pećnice, ostavite da ohlade a zatim poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.