Haringa u kiselom vrhnju

Vrijeme pripreme
10 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Predjela
Postavio
Postavljeno
6 komad
haring
1 glavica
Crveni luk
250 ml
kiselo vrhnje
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
Biber
1 po potrebi
sok od limuna
Haringa u kiselom vrhnju
  1. Narežite haringe na sitne štapiće.
  2. Dodajte luk a zatim pospite s kiselim vrhnjem.
  3. Začinite sa soli i biberom.
  4. Prespite limunovim sokom stapiće.
  5. Ostavite da odstoji nekiliko sati i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*