- Vrijeme pripreme
- 6 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Peciva
- Postavio
- Postavljeno
- 9.9.2013
- 1 komad
- francuski hljeb
- 400 g
- konzervisane artičoke
- 1/2 šolja
- Prezla
- 1/3 šolja
- parmezan
- 1/3 šolja
- majoneza
- 1 češanj
- Bijeli luk
- 1 šolja
- mozzarela

- U posudi pomiješajte artičoke, prezlu, parmezan, majonezu i bijeli luk.
- Premažite hljeb s dobivenom smjesom i pospite sa mozzarellom.
- Stavite u posudu za pečenje i pecite 20 minuta na temperaturi od 170 stepeni ili dok se sir ne rastopi.
- Izvadite i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!