Hljeb s artičokama

Vrijeme pripreme
6 minute
Vrijeme kuhanja
20 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Peciva
Postavio
Postavljeno
1 komad
francuski hljeb
400 g
konzervisane artičoke
1/2 šolja
Prezla
1/3 šolja
parmezan
1/3 šolja
majoneza
1 češanj
Bijeli luk
1 šolja
mozzarela
Hljeb s artičokama
  1. U posudi pomiješajte artičoke, prezlu, parmezan, majonezu i bijeli luk.
  2. Premažite hljeb s dobivenom smjesom i pospite sa mozzarellom.
  3. Stavite u posudu za pečenje i pecite 20 minuta na temperaturi od 170 stepeni ili dok se sir ne rastopi.
  4. Izvadite i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*