Hljeb s limunom i bijelim lukom

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
20 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Peciva
Postavio
Postavljeno
1 komad
francuski hljeb
1 češanj
Bijeli luk
1/2 šolja
maslo
2 kašika
parmezan
1 kašika
Limunova kora
4 kašičica
sok od limuna
1/8 kašičica
paprika
Hljeb s limunom i bijelim lukom
  1. Narežite hljeb dijagonalno na kriške debljine 2.5 cm.
  2. U manjoj zdjeli pomiješajte luk, maslo, parmezan, limunovu koru i papriku.
  3. Premažite kriške s dobivenom smjesom, zamotajte u foliju i stavite u posudu za pečenje.
  4. Pecite 20 minuta na temperaturi od 200 stepeni.
  5. Izvadite iz pećnice i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*