- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Peciva
- Postavio
- Postavljeno
- 7.11.2010
- 1 komad
- francuski hljeb
- 1 češanj
- Bijeli luk
- 1/2 šolja
- maslo
- 2 kašika
- parmezan
- 1 kašika
- Limunova kora
- 4 kašičica
- sok od limuna
- 1/8 kašičica
- paprika

- Narežite hljeb dijagonalno na kriške debljine 2.5 cm.
- U manjoj zdjeli pomiješajte luk, maslo, parmezan, limunovu koru i papriku.
- Premažite kriške s dobivenom smjesom, zamotajte u foliju i stavite u posudu za pečenje.
- Pecite 20 minuta na temperaturi od 200 stepeni.
- Izvadite iz pećnice i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!