- Vrijeme pripreme
- 50 minute
- Složenost
- Komplikovano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Peciva
- Postavio
- Postavljeno
- 2.9.2010
- 2 pakovanje
- Špinat
- 3 češanj
- Bijeli luk
- 1 komad
- pizza tijesto
- 2 šolja
- mozzarela
- 1 po potrebi
- mak
- 1 po potrebi
- Jaja
- 1 po potrebi
- ulje

- Predhodno zagrijte pećnicu na 170 stepeni.
- Odmrznite pizza tijesto ukoliko je smrznuto.
- Skuhajte špinat te ga ocijedite.
- Pomiješajte špinat s lukom i pomastite s malo ulja.
- Stavite smjesu na tijesto, pospite mozzarellom i zatim tijesto preklopite.
- Premažite tijesto s jajetom i pospite makom.
- Stavite u posudu za pečenje i pecite u pećnici 40 minuta ili dok hljeb ne dobije zlatno smeđu boju.
- Izvadite iz pećnice i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!