Hljeb s špinatom
Služi: 1 osobuKuhanje: 40 minutaPriprema: 10 minuta

Sastojci
Špinat:
2 pakovanja
Bijeli luk:
3 češnja
Pizza tijesto:
1 komad
Mozzarela:
2 šolje
Mak:
Po želji
Jaja:
Po želji
Ulje:
Po želji
Instrukcije
Predhodno zagrijte pećnicu na 170 °C.
Odmrznite pizza tijesto ukoliko je smrznuto.
Skuhajte špinat te ga ocijedite.
Pomiješajte špinat s lukom i pomastite s malo ulja.
Stavite smjesu na tijesto, pospite mozzarellom i zatim tijesto preklopite.
Premažite tijesto s jajetom i pospite makom.
Stavite u posudu za pečenje i pecite u pećnici 40 minuta ili dok hljeb ne dobije zlatno smeđu boju.
Izvadite iz pećnice i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.