Hljeb sa bijelim lukom, sirom i bosiljkom

Vrijeme pripreme
6 minute
Vrijeme kuhanja
10 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Peciva
Postavio
Postavljeno
1/2 šolja
maslo
2 kašika
parmezan
2 kašika
Maslinovo ulje
1 kašika
sok od limuna
2 kašičica
Bijeli luk
2 kašičica
Bosiljak
1 komad
francuski hljeb
Hljeb sa bijelim lukom, sirom i bosiljkom
  1. U manjoj posudi pomiješajte maslo, parmezan, ulje, sok od limuna, bijeli luk i bosiljak.
  2. Premažite hljeb s napravljenom smjesom, stavite u posudu za pečenje i pecite u pećnici dok se lagano zapeće.
  3. Izvadite, narežite na kriške i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*