- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 25 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 31.5.2010
- 1 komad
- francuski hljeb
- 180 g
- rižino ulje
- 2 češanj
- Bijeli luk
- 2 kašika
- crne masline
- 2 kašika
- paradajz
- 2 kašičica
- Bosiljak

- Prethodno zagrijte pećnicu na 180 stepeni.
- Izrežite kiflu dijagonalno na 1.5 cm duge komade tako da ne režete do kraja.
- U zdjeli kombinirajte rižino ulje, bijeli luk, masline, paradajz i bosiljak. Začinite sa biberom.
- Premažite izrezanu kiflu sa obje strane s već napravljenom smjesom.
- Zamotajte kiflu u foliju i stavite u tepsiju za pečenje.
- Pecite 10-15 minuta ili dok ne bude vruća i hrskava. Izrežite i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!