- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 40 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Supe
- Postavio
- Postavljeno
- 25.8.2010
- 375 ml
- goveđa osnova
- 375 ml
- Pileća osnova
- 250 ml
- voda
- 1 kriška
- bijeli hljeb
- 15 ml
- mlijeko
- 225 g
- govedina
- 2 kašika
- parmezan
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber

- Dodajte goveđu osnovu, pileću osnovu i vodu u lonac. Dovedite do ključanja.
- Dodajte hljeb i mlijeko. Zgnječite smjesu viljuškom kako bi dobili glatko tijesto.
- Dodajte preostale sastojke i začinite.
- Kuhajte 10 minuta ili dok meso ne omekša.
- Skinite i poslužite s parmezanom.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!