Italijanska mesna supa

Kategorije:

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
40 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Supe
Postavio
Postavljeno
375 ml
goveđa osnova
375 ml
Pileća osnova
250 ml
voda
1 kriška
bijeli hljeb
15 ml
mlijeko
225 g
govedina
2 kašika
parmezan
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
Biber
Italijanska mesna supa
  1. Dodajte goveđu osnovu, pileću osnovu i vodu u lonac. Dovedite do ključanja.
  2. Dodajte hljeb i mlijeko. Zgnječite smjesu viljuškom kako bi dobili glatko tijesto.
  3. Dodajte preostale sastojke i začinite.
  4. Kuhajte 10 minuta ili dok meso ne omekša.
  5. Skinite i poslužite s parmezanom.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*