- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Salate
- Postavio
- Postavljeno
- 14.2.2011
- 5 kašika
- Maslinovo ulje
- 4 1/2 kašičica
- vinski ocat
- 1 kašika
- peršun
- 1 češanj
- Bijeli luk
- 1/4 kašičica
- Sol
- 1/7 kašičica
- Biber
- 4 komad
- paradajz
- 1 glavica
- Crveni luk

- Stavite u blender maslinovo ulje, ocat, bosiljak, peršun, bijeli luk, sol i biber.
- Miješajte dok ne dobijete glatku smjesu (dressing).
- Stavite paradajz i luk u zdjelu pa prelijte napravljenim dressingom.
- Prije posluživanja čuvajte salatu u frižideru.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!