Italijanska salsa

Kategorije:

Vrijeme pripreme
15 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Prilozi
Postavio
Postavljeno
1 glavica
Crveni luk
1 kašičica
morska sol
1/2 kašičica
Crvena paprika
1/2 kašičica
Biber
1/2 kašičica
Limunova kora
3 1/2 kašičica
sok od limuna
3/4 šoljica
Maslinovo ulje
3/4 šoljica
italijanski peršin
1 kašika
kapar
2 komad
fileti inćuna
Italijanska salsa
  1. Prvih 5 sastojaka dodajte u zdjelu. Uz pomoć drvene kašike napravite pire.
  2. Zatim dodajte limunov sok, maslinovo ulje i izmiješajte.
  3. Umiješajte peršin, kapari i mljevene filete inćuna.
  4. Začinite po želji sa soli i biberom.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*