- Vrijeme pripreme
- 15 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Prilozi
- Postavio
- Postavljeno
- 9.7.2010
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1 kašičica
- morska sol
- 1/2 kašičica
- Crvena paprika
- 1/2 kašičica
- Biber
- 1/2 kašičica
- Limunova kora
- 3 1/2 kašičica
- sok od limuna
- 3/4 šoljica
- Maslinovo ulje
- 3/4 šoljica
- italijanski peršin
- 1 kašika
- kapar
- 2 komad
- fileti inćuna

- Prvih 5 sastojaka dodajte u zdjelu. Uz pomoć drvene kašike napravite pire.
- Zatim dodajte limunov sok, maslinovo ulje i izmiješajte.
- Umiješajte peršin, kapari i mljevene filete inćuna.
- Začinite po želji sa soli i biberom.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!