- Vrijeme pripreme
- 20 minute
- Vrijeme kuhanja
- 2 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Postavio
- Postavljeno
- 8.5.2012
- 450 g
- mljevena govedina
- 1 komad
- Jaja
- 60 ml
- mlijeko
- 120 g
- Prezla
- 1/2 kašičica
- Sol
- 1 kašičica
- origano
- 1 kašika
- peršun
- 1/2 kašičica
- bijeli luk u prahu
- 1/2 kašičica
- Biber
- 60 g
- parmezan

- Sve sastojke staviti u jednu od kuhinjskih posuda.
- Rukama izjednačiti smjesu, pa oblikovati ćufte veličine golf loptice.
- Staviti ćufte u šerpu sa pripremljenim paradajz sosom i na laganoj temperaturi kuhati oko 2 h.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!