Italijanski sendvič od tunjevine

Kategorije:

Vrijeme pripreme
10 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Postavio
Postavljeno
200 g
konzervisana tunjevina
4 kašika
ekstra djevičansko maslinovo ulje
1/2 glavica
Crveni luk
1/2 komad
celer
1/2 komad
paradajz
6 komad
crne masline
1 kašičica
ocat
Italijanski sendvič od tunjevine
  1. Iscijediti tunjevinu i staviti u manju posudu.
  2. Dodati maslinovo ulje i izmiješati sa iscijeđenom tunjevinom.
  3. Crveni luk, celer, paradajz i masline sitno isjeckati, staviti u posudu sa tunjevinom, dodati ocat, pa sve izmiješati.
  4. Od pripremljene smjese možete napraviti dva ili tri sendviča, zavisno od veličine peciva koje ćete filovati.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*