- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Postavio
- Postavljeno
- 23.5.2012
- 200 g
- konzervisana tunjevina
- 4 kašika
- ekstra djevičansko maslinovo ulje
- 1/2 glavica
- Crveni luk
- 1/2 komad
- celer
- 1/2 komad
- paradajz
- 6 komad
- crne masline
- 1 kašičica
- ocat

- Iscijediti tunjevinu i staviti u manju posudu.
- Dodati maslinovo ulje i izmiješati sa iscijeđenom tunjevinom.
- Crveni luk, celer, paradajz i masline sitno isjeckati, staviti u posudu sa tunjevinom, dodati ocat, pa sve izmiješati.
- Od pripremljene smjese možete napraviti dva ili tri sendviča, zavisno od veličine peciva koje ćete filovati.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!