- Vrijeme pripreme
- 15 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 13.12.2010
- 1 komad
- Pileći fileti
- 1 1/2 kašičica
- Sol
- 1/2 kašičica
- Biber
- 24 komad
- Jaja
- 1 šolja
- majoneza
- 2 glavica
- zeleni luk
- 1 komad
- peršun
- 1 kašika
- kopar
- 2 kašika
- sok od limuna

- Prerežite kuhana jaja na polovice, po dužini i odstranite žumanjke.
- U zdjeli pomiješajte majonezu, luk, peršun, kopar, sok od limuna i piletinu.
- Napunite bjelanca s dobivenom smjesom. prekrijte i ostavite da odstoje 60 minuta prije posluživanja.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!