Jaja punjena piletinom
Služi: 1 osobuKuhanje: 10 minutaPriprema: 15 minuta
![Jaja punjena piletinom Jaja punjena piletinom](https://cdn.kuhar.ba/wp-content/uploads/2010/12/punjena-jaja-s-piletinom.jpg)
Sastojci
Pileći fileti:
1 komad
Sol:
3/2 kasicica
Biber:
1/2 kašičice
Jaja:
4 komada
Majoneza:
1 šolja
Zeleni luk:
2 glavice
Peršun:
1 komad
Kopar:
1 kašika
Sok od limuna:
2 kašike
Instrukcije
Prerežite kuhana jaja na polovice, po dužini i odstranite žumanjke.
U zdjeli pomiješajte majonezu, luk, peršun, kopar, sok od limuna i piletinu.
Napunite bjelanca s dobivenom smjesom. prekrijte i ostavite da odstoje 60 minuta prije posluživanja.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.