- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 14.8.2010
- 4 komad
- jagnječi kotleti
- 1 glavica
- Crveni luk
- 4 kašika
- ulje
- 2 kašičica
- maslo
- 1 po potrebi
- hren
- 1 po potrebi
- Sol
- 500 g
- jabuke
- 6 kašika
- voda
- 1 1/2 kašika
- Šećer
- 2 kašika
- sok od limuna
- 40 g
- maslo
- 1 po potrebi
- muškantni oraščić

- Pomiješajte hren, luk i ulje pa s tim premažite kotlete.
- Ostavite da odstoji 1 sat.
- Zagrijte maslo u tavi pa pecite kotlete, rovnomjerno, 5 minuta sa svake strane.
- Zagrijte vodu u tavi i stavite jabuke da pirjaju.
- Dodajte šećer i limunov sok.
- Umiješajte 40 g masla pa zagrijte nakratko.
- Začinite s orasima i poslužite uz janjeće kotlete.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!