- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 25 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Supe
- Postavio
- Postavljeno
- 3.1.2011
- 2 šolja
- piletina
- 1 l
- pileća supa
- 1 kašika
- ulje
- 1 1/2 šolja
- mrkve
- 1 šolja
- celer
- 1 glavica
- Crveni luk
- 2 šolja
- rezanci
- 2 kašika
- peršun

- U većoj tavi zagrijte ulje.
- Umiješajte luk, mrkvu, piletinu i celer pa pirjajte 5 minuta na visokoj temperaturi, uz konstantno miješanje.
- Dodajte pileću supu, dovedite do ključanja i kuhajte 10 minuta.
- Dodajte rezance i kuhajte još 10 minuta.
- Začinite i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!