Jednostavna piletina s mozzarellom i parmezanom
- Umutite jaja i mlijeko u zdjeli.
- Umiješajte filete u smjesu s jajima a zatim u prezlu.
- Zagrijte ulje u tavi i pecite filete, oko 3 minute sa svake strane ili dok ne dobiju smeđu boju.
- Stavite filete u posudu za pečenje i na svaki file stavite po dvije kriške mozzarella sira.
- Prelijte sa umakom i pospite parmezanom.
- Stavite u pećnicu i pecite 30 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
- Izvadite iz pećnice i poslužite uz zelenu salatu.
Sta Vam je umak za spagete?
Hvala
Pozdrav
Postovani,
Umak (sos, preljev) za spagete mozete naci u omiljenom supermarketu. Obicno imate izbor od Milanese, Bolognese itd.
Pozdrav,
Administrator
Hvala na brzom odgovoru. Mislio sam da je nesto komplikovanije u pitanju. Nadam se da je svejedno koji od umaka za spagete se koristi.
Pozdrav