Jednostavna piletina s mozzarellom i parmezanom
Sastojci
Instrukcije
Umutite jaja i mlijeko u zdjeli.
Umiješajte filete u smjesu s jajima a zatim u prezlu.
Zagrijte ulje u tavi i pecite filete, oko 3 minute sa svake strane ili dok ne dobiju smeđu boju.
Stavite filete u posudu za pečenje i na svaki file stavite po dvije kriške mozzarella sira.
Prelijte sa umakom i pospite parmezanom.
Stavite u pećnicu i pecite 30 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
Izvadite iz pećnice i poslužite uz zelenu salatu.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.