- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 12 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 2.10.2010
- 6 komad
- Pileći fileti
- 6 kašika
- Sok od narandže
- 1 šolja
- Smeđi šećer
- 1 po potrebi
- Med
- 1 kašika
- maslo
- 1 po potrebi
- grašak

- Premažite filete sa smeđim šećera i ostavite 10 minuta da marinira.
- Zagrijte maslo u tavi i umiješajte 3 kašike soka od narandže.
- Stavite filete u tavu i pecite dok ne dobiju zlatno smeđu boju.
- Premjestite pečene filete u posude za posluživanje, pospite sa preostalim sokom od narandže i premažite medom po želji.
- Poslužite uz kuhani grašak.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!