- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 19.4.2013
- 1/4 šolja
- paprike
- 2 kašika
- Crveni luk
- 2 kašika
- maslo
- 200 g
- konzervisane gljive
- 3/4 šolja
- voda
- 1/3 šolja
- riža
- 1/2 komad
- pileća kocka
- 1 kašičica
- peršun
- 1/7 kašičica
- Sol
- 1/7 kašičica
- Biber

- U većem loncu zagrijte maslo, dodajte papriku i luk i pecite dok ne omekšaju.
- Dodajte gljive i pecite 1 minutu a zatim umiješajte vodu, rižu, pileću kocku, peršun, sol i biber.
- Kada je smjesa proključala smanjite temperaturu, poklopite i ostavite da pirja 16 minuta ili dok se tekučina ne apsorbira a riža ne omekša.
- Skinite s vatre i poslužite odmah.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!