Jednostavne lazanje od špinata i sira
- U veću šerpu, na zagrijano ulje stavite isjeckani crveni i bijeli luk, špinat, origano i bosiljak.
- Dodajte sos za špagete i vodu, pa ostavite da krčka 20 minuta.
- U većoj posudi izmiksajte kozji i mozzarella sir, parmezan, peršun, malo soli, bibera i jaje.
- Stavite manju količinu sosa na dno posude za pečenje.
- Poredajte 4 lazanja lista preko sosa, pa premažite dodatnom količinom sosa.
- Dodajte još 4 lazanja lista i premažite ½ sosa i ½ mješavine od sira.
- Ponovite isti postupak do isteka materijala, pazeći da na površini bude sos.
- Prekrijte folijom i pecite u zagrijanoj rerni na 175 °C 55 minuta.
- Skinite foliju, pa pecite dodatnih 15 minuta.
- Ostavite da odstoji 10 minuta prije posluživanja.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!